Mantė Minčių nešėja
| Subject: Šiektiek ir apie Mante realybėje Fri May 07, 2010 7:49 pm | |
| Taigi esu Goda. Man 13 metų.Kitiems pagal foto atrodo ir mažiau ir daugiau man metų. Mėgstu skaityti knygas, žurnalus. Kokia mėgstamiausia knyga?net nežinau turiu labai daug kurios patinka. Mėgstu būti su draugais. Į mokykla einu, kad su draugais paplepėčiau. Mokytis nelabai patinka. Yra kelios pamokos kurios patinka. Tai lietuvių, geografija, informatika (jos dar patinka) Dar visai nieko matieka ne dėl to, kad patinka skaičiuoti dauginti, o dėl to, kad mūsų mokyta labai juokinga Mėgstu TV pažiūrėti Tai pat ir su PhotoShop kurti. nors neseniai pradėjau, bet stengiuosi kuo geriau padaryti. Taip pat ir muzika klausytis.Kiekviena diena klausausi jos. Dievinu HP. Nemėgstu pasipūtėlių o mano klasėje tokių rasi labai daug.O visoje mokykloje dar daugiau. Mokausi gimnazijoje. Esu 7 -okė Turiu du šuniukus.:love: Turiu viena brolį(esam be galo skirtingi kartais norėtusi pradanginti jį, bet kartais ir ne) Aišku turiu mama ir tėtį. Turiu viena močiute ir viena senelį Neapkenčiu kai meluoja žiūrėdami į akis.Su tokiais stengiuosi nebendrauti. Mėgstu žiema nes kalėdos ir mano gimtadienis. Žinoma patinka vasara ir pavasaris nes atostogos yra Esu pagal kitus labai miela, bet nelabai esu tokia.Jei kas mane įskaudina nemoku jiems atleist.Galiu su tais žmonėmis šnekėtis ir būti šalia jų, bet negaliu jiems atleisti. Hm... nebežinau ką ir rašyti tai jei kas klauskit atsakysiu.Mano duomenys:- Spoiler:
Skype:braskyte1229 One:mergytesnieguolyte (retai bebūnu) Facebook:retai ir būnu tai ir nerašysiu.
| |
|
Jacob Vedlys
| Subject: Re: Šiektiek ir apie Mante realybėje Fri May 07, 2010 8:39 pm | |
| | |
|
Mantė Minčių nešėja
| Subject: Re: Šiektiek ir apie Mante realybėje Fri May 07, 2010 8:40 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Šiektiek ir apie Mante realybėje | |